Over

De Sociale Kaart:
alle zorginstellingen op een overzichtelijke plek

De digitale Sociale Kaart geeft een duidelijk overzicht van instellingen op het gebied van welzijn, gezondheidszorg, en maatschappelijke dienstverlening. Zowel burgers als professionals kunnen op de digitale Sociale Kaart alle informatie en adressen vinden van formele en informele organisaties en activiteiten rond wonen, zorg & welzijn, werk & inkomen en kinderen & jeugd.

Snel, efficiënt en gebruiksvriendelijk

De Sociale Kaart is een belangrijk instrument voor zowel de burgers als de zorgverleners in uw gemeente. Het werkt snel en efficiënt, maar is ook gebruiksvriendelijk. Men kan op diverse manieren zoeken binnen de kaart en de website berekent automatisch de afstand tussen het woonadres en de desbetreffende locatie.

FMR Producties/Lokaal Totaal houdt de Sociale Kaart actueel

We ontzorgen u geheel en houden de Sociale Kaart van uw gemeente actueel. Daarnaast zorgen we voor herkenbaarheid door gebruik te maken van het gemeentelogo en een duidelijke knop naar meer informatie over het Sociaal Domein binnen de gemeente. U ontvangt als gemeente uw eigen URL.

Verdere pluspunten:

  • Database is reeds in bezit van FMR Producties/Lokaal Totaal.
  • FMR Producties/Lokaal Totaal actualiseert alle gegevens binnen de Sociale Kaart.
  • Elke aanbieder wordt gevonden op opgegeven trefwoorden/specialismen.
  • Geen wildgroei aan adressen.
  • Aanbieders buiten de gemeente worden duidelijk weergegeven.
  • Dagelijks beheer door een ervaren en betrokken redactie.
  • Inzicht in gebruik door middel van Google Analytics.
  • De afstand tussen aanbieder en inwoner wordt zeer nauwkeurig en automatisch berekend.

Het enige wat wij van u als gemeente verwachten is dat u de gecontracteerde partijen bij ons aanlevert. Voorbeelden van de Sociale Kaart vindt u hier: Steenwijkerland en Zwartewaterland.
Ook een Sociale Kaart op maat laten maken? Neem contact met ons op:
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0223-66 1425

Review gemeente Steenwijkerland

Door gebruik te maken van de Sociale Kaart wordt keuzevrijheid van de inwoner gestimuleerd. Er kan namelijk gezocht worden op doelgroep, ondersteuningsvorm, specialisatie/stoornis. Aangezien het hele jaar de aanpassingen in verband met contractering kunnen worden doorgegeven, blijft de actualiteit van de Sociale Kaart gegarandeerd.